MAIUSTA TERVISEKS: MADALA KALORSUSEGA JÄÄTIS!

posted in: Gallery Post, TOITUMINE | 0

Mis on maitsev nagu jäätis ja kasulik kui valgujook? Õige vastus on kõrge valgusisaldusega jäätisepulber, millest  millest saab hõlpsasti valmistada ülimaitsvat ja madala kalorsusega jäätist, milles pole palmiõli ega muid hüdrogeniseeritud rasvu, värvi- ja säilitusaineid ning sa ei vaja keerulisi kodumasinaid jäätise valmistamiseks. Kõlab ahvatlevalt?

Ostroviti uus toode HIGH PROTEIN ICE CREAM” on loodud aktiivse eluviisiga spordiharrastajale, kes hoolib oma kehavormist ja tervisest! Toote põhikoostises olevad piima- ja vadakuvalgud edendavad lihaste taastumist ja kasvu ning nende antikataboolne toime takistab lihaste lagunemist. Jäätis vähendab väsimust ja kiirendab lihaste taastumist peale treeningut. Tootes sisalduv isomaltoos, madala glükeemilise indeksiga süsivesik, ei põhjusta veresuhkru hüppelist tõusu ning seega ei põhjusta liigset rasvkoe suurenemist.

VALMISTAMINE / (2 PORTSJONIT)

Et valmistada kaks portsjonit jäätist, tuleb võtta 100 g pulbrit ja segada 200 ml veega ühtlase kreemja konsistentsini. Asetada sügavkülma umbes 2,5 tunniks ning seejärel segada poolkülmunud mass veel kord korralikult läbi. Asetada taas sügavkülma umbes 40 minutiks ning jäätis on valmis.  Soovi korral võib lisada veidi marju, pähkleid või seemneid.

Üks portsjon sisaldab 26 g kergesti omastatavat valku ning annab ca 220 kcal, toode on gluteenivaba.

Saadaval vanilje ja šokolaadi maitseline jäätisepulber.

Toote hind: 12 eur/ 400 g purk – telli siit!

 

TOITEVÄÄRTUS:

1 portsjon (50g)         % SPK *

Energia                                929 kJ / 221,5 kcal           11%

Rasv                                              4 g                           6,5%

millest küllastunud rasvhappeid    0,35 g                   1,75%

Süsivesikud                                  18,5g                       7%

-millest suhkrud                           15,5 g                      17%

Valk                                              26 g                            52%

Naatrium                                      1,5 g                           25%

* SPK – soovituslik päevane kogus (8400 kJ/2000 kcal).

 

Liitu meie uudiskirjaga (ilmub 2 korda kuus)



Leave a Reply